De sleutel was om het ontwerp met rust te laten. Voor $ 85, ik denk dat deze laars is vrij goed voor de prijs. Ook, ik kan niet de lei grijze doek overal! Nu Persoonlijk heb ik nooit gedragen deze laarzen, zodat ik niet kan instaan ​​voor hen. https://palladiumschoenen.nl is zichtbaar in beide opties van slijtage - de "Waterproof" collectie bestaat uit trillende blauwe hits op de achterkant zool, geweven tabblad, geweven tong-tags en-laser geëtste "Palladium" logo's op de zijkanten, zichtbaar neergeklapt. De hak beker en dikke EVA inlegzool zorgt voor een nauwsluitende voetbed met matige brugsteun.

Zoals reeds gezegd is er meer dan voldoende versterking in de plaatsen nodig. Logisch, omdat ze zijn gemaakt van canvas. De grommets waren schoon en netjes en had een goede kwaliteit afwerking. Vergeet niet te bestellen voordat 10:00 voor de volgende dag UK Delivery. handtekening lichtgewicht zolen Palladium's ook helpen de laarzen verlengen vermoeidheid. Zoals boot Palladium was canvas, het was ademend bij warm weer. Dus deze laarzen waren waarschijnlijk opnieuw om een ​​koele retro boot zijn. De zachte lederen bovenkant, snelheid veter systeem, en achter pull lus maakt in feite de boot makkelijker aan te brengen en te verwijderen. Het andere ding om te vermelden is dat Palladium uitgevoerd werd gekocht door K-Swiss.

Het bedrijf, waarvan Pampa laarzen werden voor het eerst gemaakt in Pont de Cheruy, Frankrijk, in 1947 (wortels Palladium gaan nog verder terug, tot 1920, toen het werd opgericht om de banden te produceren voor de jonge luchtvaartindustrie). Heb ik besloten om meer informatie over het merk dat een dergelijke integrale rol speelt bij mijn stijl weten te komen. Dat is wat we zijn het best bekend voor, hoewel we nu hebben toegevoegd veel nieuwe bovenste materialen om het bereik, met inbegrip van gewaxte canvas, geoliede suède en bedroefd leder. Na de Tweede Wereldoorlog, met vliegtuigbouw krijsende tot stilstand, de vraag naar banden daalde dramatisch. Palladium wordt breed gedragen door ontdekkingsreizigers in Europa goedgekeurd als het schoeisel van de keuze voor extreme omstandigheden. Het grootste deel van ons werk is op de kleuren en materialen. De Cambrelle voering geregeld voet klimaat relatief goed, met uitzondering van de uitgebreide indoor slijtage met zware gebreide sokken. Het gebruik van 400 gram 3M Thinsulate isolatie en Dri-Lex voering hele toegestaan ​​voet temperatuur en klimaat worden gehandhaafd wanneer ondergedompeld in water voor langere periods.